Vår historie

DJI_0021-tiltshifty-liten.jpg
 
 

It all started when...

Plastinvent AS har røtter tilbake til 1986 og var da etablert ved Alversund i Lindås kommune.

Økende oppdragsmengde og satsning på mer moderne og effektive produksjonsmetoder fra 2005 aktualiserte etter hvert behov for nye industrilokaler. Valget falt i 2009 på Olsvollstranda Industriområde i Radøy kommune.

Parallelt med byggeperioden på Olsvollstranda hadde Plastinvent full drift i selskapet ved Alversund.

Eierskap og Gaselle 2008 og 2013

foran_plastinvent.jpg

Selskapet eies av Stian Haukeland og hans kone Tone Merete Knarvik Haukeland gjennom selskapet Haukeland Invest AS.

gazelle.jpg

Ekteparet har drevet, og utviklet, selskapet siden 2005 og ble allerede i 2008 utnevnt som Gasellebedrift. Utnevnelsen fikk de også tildelt i 2013. Det er altså ikke uten grunn at Plastinvent i dag har den høyeste kredittverdigheten i AAA-Kredittrating. Fra Stian og Tone overtok bedriften, og frem til i dag, har deres bedriftsfilosofi vært å skape en fremtidsrettet bedrift med en solid og ryddig økonomi. Helt fra starten av eierskapet, har selskapet hatt en og jevn omsetningsøkning over flere år. Av alle aktive bedrifter i Norge med omsetning på over 1 million kroner, er det kun ca. 5 % som får betegnelsen Gaselle hvert år.

Større produksjons- og lagerkapasitet 

I 2010 ble hele selskapet, med produksjon og administrasjon, flyttet til Olsvollstranda Industriområde. Både produksjons- og lagerkapasitet kunne økes i våre nye og moderne lokaler.

Kapasiteten økte igjen i 2016 dag produksjonslokalene ble doblet i størrelse. I 2017 ble to nabotomter oppkjøpt, hvor den ene også inkluderte et bygg med kontor, produksjonslokaler og kantine.

Vi har i dag høyeffektive varmeovner for rotasjonsstøpning av krevende industrielle produkter, samt cnc maskiner for plastmaskinering og bearbeiding. Vi støper, bearbeider og sveiser alle typer plast i våre produksjonslokaler som i dag er på 2000 m2. 

Siden starten har vår erfaring og kunnskap gitt våre kunder trygghet og kvalitet på grunn av vår tradisjon for å satse på kompetanse og utvikling. Det har stor grad skjedd i samarbeid med kunder og partnere. I tillegg til å levere standard produkter, tar vi også på oss å spesialdesigne og produsere produkter som oppfyller de spesifikasjoner og krav den enkelte kunder forventer for å kunne yte maksimalt. 

Visjon 

Vår visjon er å bli den ledende norske produsent av rotasjonsstøpte produkter og plastbearbeiding.