Solid og fleksibel veterinærvask

Etterspørselen har tatt helt av etter at vi lanserte vår Veterinærvask på fiskerimessa Nor Fishing i Trondheim tidligere i høst. Hemmeligheten bak suksessen ligger i produktets styrke og fleksible løsninger - benkene lages nemlig helt etter kundens behov.

Plastinvent lager veterinærvask i den størrelse, dimensjon og utforming som våre kunder ønsker. Og vi bistår selvsagt med hjelp når det kommer til design.

Mange av løsningene vi leverer blir brukt til prøvetaking, forsking og bearbeiding av fisk. I utformingen av vår veterinærvask legger vi derfor stor vekt på at benkene skal være ergonomisk riktig for det arbeidet som utføres i vaskene.

veterin%C3%A6rvask+p%C3%A5+stand.jpg

Veterinærvasken er lett å holde rein, den holder seg godt og ruster ikke.

Våre veterinærbenker, som kan leveres i både hvit og sort, er også enkle å rengjøre. Det skyldes egenskapene til materialet som både vask og benk lages i - Polyetylen med høy oppløsning, eller PEHD, som denne plasttypen kalles.

Plastinvents spesialtilpassede veterinærvask er et bunnsolid og bestandig produkt, der du selv kan velge materialkvalitet ut fra type arbeid som skal utføres i vasken. Vi snakker altså om skreddersøm og kvalitet hele veien.

Bilder fra produksjonen.

Bilder fra produksjonen.

veterinærvask på stand.jpeg